29 Eylül 2009 Salı

İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ İNSANLAR

Ben ki sakin bir insanım, beni bile çileden çıkardı. Ha kim diyeceksiniz. Bugün akşamüstü kızlarım ve torunlarım arabada eve dönüyoruz. Kırmızı ışıkta durduk. Dönüş yapacağız. Bekliyoruz. Yeşil yandı, ama hareket yok. Neden..... Çünkü hatalı dönüş yapan arabayı bekliyor tüm araçlar. Sabırsızlıkla kornaya basılıyor ister istemez. Ama o araçtaki yaratık ne yapıyor, çıkıp küfür ediyor. Yaratık diyorum, çünkü insan evladı bunu yapmaz. En azından özür falan diler. Tabii insansa. O da belli değil ya.. Adam diye geçiniyor işte kimileri. Saygı sevgi kalmadı mı ne artık. Bu koca şehir galiba unutturdu bazı güzellikleri.

Neyse başka şeylerden bahsedecektim aklıma geldi yazdım bunları.

Resimde: Damla'ya diktiğim pardesü.. Zorla giydirip resim çektik, Dora'yı izlerken anca izin verdi

Artık kadro tamam. Beklediklerim yani kardeşlerim döndüler evlerine yazlıktan. Aman çok da iyi ettiler. Pazar günü buluştuk. Eee nerdeyse 2 ayın hasreti vardı. Çenemiz düştü. Bol bol konuştuk. Ertesi gün Damla Hanım'ın kışlık giysileri küçüldüğü için ihtiyaçlarının listesini yaptık kızımla. Geçen kıştan bu seneye hayli boy attı ve giysiler küçüldü. Tabii ben de zevkle küçük hanımın gardorobunu yenileme görevini üstlendim :)) En büyük zevkim Damla'ya birşeyler dikmek. Önce bir pardesü diktim. Şimdide elbiseler ve buluzlar var sırada. 'Ananecim eline sağlık ne güzel olmuş ' dedimi benden keyiflisi yok..

6 yorum:

  1. yaa bu ne ya tam birküçük hanfendi ellerine sağlık süper olmuş. meloşşş ben:)

    YanıtlaSil
  2. he bu arada balkonda yeni yazı pek göremiyorum

    YanıtlaSil
  3. Ecenin balkonuda seninmi

    YanıtlaSil
  4. anneannsi ellerine sağlık:=) çok güzel olmuş..
    insan diyemiyoruz onlara maalesef:=) sakin sakin.. her gün yüzlercesi oluyor bunların. Biz bu ülkede birşeylerimizi kaybettik. dün metrobüste 5 aylık bebeği ile ayakta giden kadının bebeğini oturarak sevmeye çalışan 23 yaşlarındaki kıza kafa göz dalmak istedim. Neyse ki bebek bir frende ağzını çarptı da yer verebildi bizim uyarmamız sonucu!!
    o yüzden sakin kalalım.. kaybetmişiz bir sürü şeyi!!ne üzücü en büyüğü sevgiyi!!

    YanıtlaSil
  5. insanın kendisine pardesü diken bir anneannesi olması süper bişey olsa gerek:)
    yalnız uzun zamandır yaznıyomuşsunuz üzüldüm..

    YanıtlaSil
  6. Oyy oyy ne güzel bir pardesü.Çok şanslı Damla maaşallah ne kadar yakışmış.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil